„Transrevis“ atliks Lietuvos regioninio ir tarpmiestinio susisiekimo keleivių apklausą

„Transrevis“ atliks Lietuvos regioninio ir tarpmiestinio susisiekimo keleivių apklausą

Siekdami išsiaiškinti keleivių nuomonę apie teikiamos paslaugos kokybę, kaip ir ar pasikeitė keleivių kelionių įpročiai, UAB „Transrevis“ ir UAB „Uma Trans“ keliuose Lietuvos rajonų ir tarpmiestiniuose maršrutuose atliks keleivių apklausą, kuri vyks gegužės 16 – birželio 6 dienomis.

Keleivių anketavimas vyks gegužės 16 – birželio 6 dienomis Šiaulių, Prienų, Alytaus, Palangos, Klaipėdos rajonų maršrutuose. Be abejonės, dėl per pastaruosius dvejus metus taikomų COVID-19 apribojimų pasikeitė ir keleivių keliavimo įpročiai, todėl svarbu išsiaiškinti gyventojų keliavimo įpročius, kad viešasis transportas vėl taptų pasirinkimu Nr.1.

Neabejotina, kad dėl COVID-19 taikomų apribojimų keleivių skaičius viešajame transporte per šiuos metus sumažėjo 30-40%. Gyventojai buvo priversti keisti kasdienius važinėjimo įpročius. Tuo tikslu „Transrevis“ organizuos apklausą visuose aptarnaujamuose maršrutiniuose autobusuose, kurių metu išsiaiškins, ką keleiviai mano apie maršrutus, reisų intensyvumą, kaip dažnai jie savo kasdienybėje naudojasi viešuoju transportu, kokios yra pagrindinės priežastys, taip pat įvertinti suteiktos paslaugos ir aptarnavimo kokybę, identifikuoti bei išklausyti keleivių rekomendacijas.

Anketas ir rašiklius bus galima gauti pas autobusų vairuotojus, užpildytas anketas galima palikti autobusų vairuotojams.

Artimiausiu metu keleiviai galės nemokamai naudotis visą parą veikiančiu informaciniu telefonu, keleiviai turės galimybę teirautis įvairiais klausimais, susijusiais su maršrutais, reisų laiku, paliktais ar pamestais autobuse daiktais, padėkoti autobuso vairuotojui ir kt. informacija, susijusia su keleivių vežimu miesto, tarpmiestiniais ir rajoniniais maršrutais.

Apie UAB “Transrevis”

UAB „B-Bus“ grupei priklauso „Transrevis“, „Uma Trans“, „Rigas mikroautobusu satiksme“, aptarnaujantys Vilniaus miesto ir tarpmiestinius maršrutus, taip pat teikiantys keleivių ir moksleivių transportą įvairiuose Lietuvos miestuose ir rajonuose su 156 autobusais 83 maršrutais.