UAB „Transrevis“ autobusų vairuotojų darbo užmokesčio pakeitimai 2022 m.

UAB „Transrevis“ autobusų vairuotojų darbo užmokesčio pakeitimai 2022 m.

Atsižvelgiant į teikiamų paslaugų kokybę, UAB „Transrevis“, autobusų vairuotojams padidino darbo užmokestį vidutiniškai 15 % bei finansavo D kategorijos autobusų vairuotojų mokymosi išlaidas ir 95 kodo mokymus.

Norėdama pritraukti daugiau autobusų vairuotojų Bendrovė padidino darbo užmokestį, mokėjo premijas darbuotojams už gerai atliktą darbą. Ateityje, keleivių pervežimais užsiimančios įmonės turėtų priimti bendrą sprendimą, dėl vieningos autobusų vairuotojų darbo užmokesčio sistemos, laiku vykdomų indeksacijų, darbo sąlygų pagerinimo, taip pat būtina padidinti susidomėjimą profesija, kad ji taptų patrauklesnė visuomenei.

Bendrovė yra pasirengusi bendradarbiauti su miestų savivaldybėmis ir kreiptis į vyriausybę bei kitas kompetetingas šalies institucijas, dėl valdžios finansines paramos gavimo, norintiems įgyti B ir D kategorijos vairuotojo pažymėjimą. Taip tikimasi, kad jaunimas galėtų baigę mokyklą pradėtų dirbti arba derinti darbą su studijomis. Tokiu būdu, būtų užtikrintas profesijos tęstinumas.

Šiuo metu bendrovė siūlo  D kategorijos transporto priemonės vairavimo ir 95 kodo mokymus. Kviečiame visus nuo 24 metų amžiaus, turinčius B kategorijos vairuotojo pažymėjimą, registruotis mokymams, skambinant telefonu +370 52163806 arba rašyti el. pašto adresu: info@bbus.lt.

Apie  UAB „Transrevis“

Bendrovė priklauso UAB „B-Bus“ įmonių grupei, turinčiai 201 autobusą.  Bendrovė aptarnauja 105-is maršrutus  įvairiuose Lietuvos miestuose. Keleiviai vežami Vilniaus miesto maršrutu, Prienų, Alytaus, Šaulių ir Panevėžio miestų bei rajonų maršrutais. Įmonėje šiuo metu dirba 267 autobusų vairuotojai.